Skip to main content

SF ADM 201 Dumps 1




1.Which of the following cannot be on the controlling side of the Dependent Picklist?

 A. Checkbox
 B. Custom Picklist
 C. Satndard Picklist
 D. Multi Select Picklist


2.Do Validation rules get enforced on the Lead Conversion?

 A. Yes
 B. No


3.Which of these is NOT a Standard SalesForce.com Profile?

 A. Marketing User
 B. Sales User
 C. Contract Manager
 D. Solution Manager



4. On Lead Conversion, the Close Date of the newly created opportunity is automatically set to?

 A. Blank
 B. Today ()
 C. Last Day of Current Quarter
 D. Last Day of Current Month
 E. Last Day of Current Year



5. Which of the following is NOT a Standard Salesforce.com Functionality?

 A) Email to Lead
 B) Email to Case
 C) Web to Lead
 D) Web to case



6.Which of the following is Not a Mandatory Field while creating a User Record?

 A) Profile
 B) Role
 C) Alias
 D) Community Nickname


7. On Lead Conversion a Lead Object Custom field can not be mapped to Which Object custom field?

 A) Account
 B) Contacts
 C) Case
 D) Opportunity



8. A user successfully login’s at 3:00 PM, What happens at 3:31 PM, if the Login hours for the user’s Profile are set from 7:30 AM to 3:30 PM?

 A) User is automatically Logged Out
 B) User keeps working continuously without any issues
 C) User is asked in a Popup window if he would like to extend his session
 D) User is logged out once he tries to do any DML (Data Manipulation) Operation i.e. Save, Edit etc.



9. API’s are not available for use in which Salesforce.com edition?

 A) Developer Edition
 B) Professional edition
 C) Enterprise Edition
 D) Unlimited edition


10. What is the Impact on a User of the Organization level Locale Changes?

 A) The default Locale of the user is also set to the new Organization Level locale
 B) The User is asked for a Choice; if he would like to choose New Organization Locale or his own Locale
 C) No Impact on the User as he keeps using his own default Locale
 D) From a new session, user will see everything in the New Organization Locale



11.Which of the following profile permissions will enables the User to edit any record, regardless of the Sharing Model?

 A. Customize Application
 B. View Setup and Configuration
 C. View All Data
 D. Modify All Data
 E. None of the Above



12.Which of the following is the best way to make the Field Mandatory for everyone?

 A. Page Layout
 B. Validation Rule
 C. Roles & Profiles
 D. Field Level Security



13.Which Feature is not available in Salesforce.com ?

 A. Profile based Login Hours
 B. Profile based Login IP Ranges
 C. Organization based Login Hours
 D. Organization based Login IP ranges



14.Which of the following is not a Standard Salesforce.com Application?

 A. Service
 B. Sales
 C. Call Center
 D. Community
 E. Marketing



Answers :

1. d  |  2. b  |  3 . b  |  4. c  |  5. a  |  6. b  | 7. c  |  8. d  |   9. b  |  10. c  |  11. d  |  12. d  | 13. c |  14. a




Comments

  1. Replies
    1. Is the answer field level security or page layouts? I find different answers everywhere.

      Delete
    2. Field Level Security is the best way to do this because it sets the security of the field itself. You can have different page layouts for different users, so if you set security on a page layout it may just apply to some users but not others

      Delete
  2. The answer for question 8 is A

    ReplyDelete
  3. For question 12,the answer is D...Please don't get confused..this is 100% true answer..

    ReplyDelete
  4. For 12 answer is B. Field level Security only lets u make a field visible or read only, not mandatory. Only during custom field creation do we get the option to make a field required. Using validation makes it mandatory even if you are inserting using data loader or other import tools.
    For 8 answer is A.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. For SalesForce certification latest and exact exam questions contact us at completeexamcollection@gmail.com. Refer my blog for more details http://completeexamcollection.blogspot.in/2015/04/salesforce-certification-dumps.html

    ReplyDelete
  9. Latest PDF dumps for this exam are available with km.krishnamohan25@gmail.com. Those who need the dumps can contact me or ping me in gtalk directly.Below is the blog lists the various salesforce exam dumps

    http://salesforcesamples.blogspot.in/

    ReplyDelete
  10. For SalesForce certification latest and exact exam questions contact us at completeexamcollection@gmail.com. Refer my blog for more details http://completeexamcollection.blogspot.in/2015/04/salesforce-certification-dumps.html

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. For latest and exact exam question Adm-201/Adm-301 ontact us at completeexamcollection@gmail.com. Refer our blog for more details http://completeexamcollection.blogspot.in/

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. For latest Salesforce certification dumps in PDF format contact us at completeexamcollection@gmail.com. Refer our blog for more details http://completeexamcollection.blogspot.in/2015/04/salesforce-certification-dumps.html

    ReplyDelete
  15. Latest PDF dumps for this exam are available with km.krishnamohan25@gmail.com. Those who need the dumps can contact me or ping me in gtalk directly.Below is the blog lists the various salesforce exam dumps

    http://salesforcesamples.blogspot.in/

    ReplyDelete
  16. For latest Salesforce certification dumps in PDF format contact us at completeexamcollection@gmail.com. Refer our blog for more details http://completeexamcollection.blogspot.in/2015/04/salesforce-certification-dumps.html

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. For SalesForce certification latest and exact exam questions contact us at completeexamcollection@gmail.com. Refer my blog for more details http://completeexamcollection.blogspot.in/2015/04/salesforce-certification-dumps.html

    ReplyDelete
  19. Latest PDF dumps for the platform developer -1 exam are available with km.krishnamohan25@gmail.com. Those who need the dumps can contact me or ping me in gtalk directly.Below is the blog lists the various salesforce exam dumps

    http://salesforcesamples.blogspot.in/

    ReplyDelete
  20. For SalesForce certification latest and exact exam questions contact us at completeexamcollection@gmail.com. Refer my blog for more details http://completeexamcollection.blogspot.in/2015/04/salesforce-certification-dumps.html

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. For SalesForce certification latest and exact exam questions contact us at completeexamcollection@gmail.com.
    Refer our blog for more details http://completeexamcollection.blogspot.in/2015/04/salesforce-certification-dumps.html

    ReplyDelete
  23. Latest PDF dumps for this exam are available with km.krishnamohan25@gmail.com. Those who need the dumps can contact me or ping me in gtalk directly.Below is the blog lists the various salesforce exam dumps

    http://salesforcesamples.blogspot.in/

    ReplyDelete
  24. For SalesForce certification latest and exact exam questions contact us at completeexamcollection@gmail.com.
    Refer our blog for more details http://completeexamcollection.blogspot.in/2015/04/salesforce-certification-dumps.html

    ReplyDelete
  25. Latest PDF dumps for this exam are available with km.krishnamohan25@gmail.com. Those who need the dumps can contact me or ping me in gtalk directly.Below is the blog lists the various salesforce exam dumps

    http://salesforcesamples.blogspot.in/

    ReplyDelete
  26. For SalesForce certification latest and exact exam questions contact us at completeexamcollection@gmail.com.
    Refer our blog for more details http://completeexamcollection.blogspot.in/2015/04/salesforce-certification-dumps.html

    ReplyDelete
  27. For all the latest and updated winter'16 dumps of all the Salesforce exams please contact us at srinivas.sfdc@outlook.com

    ReplyDelete
  28. For SalesForce certification latest and exact exam questions contact us at completeexamcollection@gmail.com.
    Refer our blog for more details http://completeexamcollection.blogspot.in/2015/04/salesforce-certification-dumps.html

    ReplyDelete
  29. Hi Guys,

    I have following latest Summer18 dumps reach me at ramankrishna.k@gmail.com

    Admin
    Advanced admin
    Platform Developer 1
    Platform Developer 2
    SalesCloud
    ServiceCloud,CPQ Specilist
    Salesforce Certified Data Architecture and Management Designer
    Salesforce Certified integration architecture designer
    Salesforce Identity and access management

    Regards,
    Rama

    ReplyDelete
  30. For latest and updated Salesforce certification exam dumps contact us at completeexamcollection@gmail.com. Refer our blog for more details https://completeexamcollection.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. Simply speaking, I wanted to download a study stuff that could bring me all the required knowledge in the shortest form. Pass4sure Microsoft Dumps presented all the exam related data more briefly than I expected. I will rightfully say thanks to Dumpspass4sure for offering so comprehensive description in the form of Microsoft PDF questions and answers.

    ReplyDelete
  32. Good day

    My name is John a member of the great Illuminati i was a poor man before a friend of my change my life to join th organization that is Illuminati and i did but before i make up my mind to join i ask what is the benefits if I join they told me first if am ready to take all the steps that will be giving to me and i follow all they we benefit me 10,000$ and I make up my mind follow all the instructions now am living good life and i can help people join us email at leovincey08@gmail.com you can still whatsapp us on this number +2349033667873 join us today

    ReplyDelete
  33. Nice Information
    "Pressure Vessel Design Course is one of the courses offered by Sanjary Academy in Hyderabad. We have offer professional
    Engineering Course like Piping Design Course,QA / QC Course,document Controller course,pressure Vessel Design Course,
    Welding Inspector Course, Quality Management Course, #Safety officer course."
    Piping Design Course
    Piping Design Course in India­
    Piping Design Course in Hyderabad
    Welding Inspector Course
    Quality Management Course
    Quality Management Course in india
    Safety officer course

    ReplyDelete
  34. Latest Certification Dumps of Salesforce , Amazon , IBM , Microsoft, SAP, Oracle , VMware available at https://www.ebsose.com or mail us at ebsosedotcom@gmail.com or certificationdirectdumps@gmail.com for any dumps / Superbadge /Development project queries . Get Fast replies and our team is available 24/7 . Success rate is 99.99% , so hurry and ping us .
    Reach out at ebsosedotcom@gmail.com for any development project or superbadge help required in salesforce or any other technology .

    ReplyDelete
  35. Prepare for Salesforce Certification from website : https://www.ebsose.com. Available 24*7 Support . Immediate Delivery.
    Project support and Salesforce training is also provided for Admin , Development , Integration , CPQ and QA at www.ebsose.com .
    For all latest salesforce certification SU20 materials mail us at ebsosedotcom@gmail.com
    If you need help on any superbadge or salesforce certification mail us at ebsosedotcom@gmail.com
    Summer 20 Dumps all Available
    We have Following latest certification of
    0. B2B Commerce Admin
    1. Admin 201
    2. App Builder
    3. Platform developer 1
    4. Platform Developer 2
    5. Sales Cloud
    6. Service Cloud
    7. Community Cloud
    8. Marketing cloud Email Specialist
    9. Marketing cloud Cloud Consultant
    10. CPQ
    11. FSL
    12. Data Management Architecture
    13. Integration architecture
    14. Identity Access management
    15. Development Lifecycle
    16. Pardot Specialist
    17. Advance Admin
    18. Sharing Visibilty Designer
    19. Einstein Analytics
    20. Non- Profit Cloud
    21. Marketing cloud developer 1

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

SF ADM 201 Dumps 5

1. Unmanaged packages do not include locked components but can be upgraded?  A. True  B. False 2. What of the following statements is True?  A. Tasks allow you to track the specific actions you plan to perform or have performed; Email Alerts cannot track specific actions  B. Email Alerts allow you to track the specific actions you plan to perform or have performed, Tasks cannot track specific actions  C. Email Alerts and Tasks allow you to track the specific actions you plan to perform or have performed  D. Email Alerts and Tasks cannot track the specific actions you plan to perform or have performed 3. The opportunities fields of the campaign statistics section on a campaign detail page will only be populated for the campaign designated as the primary campaign source?  A. True  B. False 4. Is it possible to have Sidebar search enabled with Global Search?  A. Yes  B. No 5. Which of the following is true about Page layouts?  A

SF Technical Interview Q

Technical Questions 1)     What is Apex? 2)     What is VisualForce? 3)     What is an S-Control? 4)     What is the difference between Visualforce and S-Control? 5)     What are recursive triggers? How can we avoid the recursion problem? 6)     What are apex governer limits? 7)     Do governer limits apply to sandbox instances? 8)     What are recent release features? 9)     How do you use actionFunction tag? 10)   What is the difference between actionFunction and actionSupport tags? 11)   What is actionPoller? 12)   What is the difference between ISNULL and ISBLANK? 13)   How do you do FileUpload using visualforce? 14)   What is appExchange? How can I host my application on appExchange? 15)   What is batch apex? 16)   When will you use batch apex and what is the best practice? 17)   What is apex scheduler? 18)   What are webservice callouts? 19)   What are wrapper classes? 20)   When do we use wrapper classes? 21)   How

SF Dev401 Dumps 1

1.How many characters are there in the Salesforce case-insensitive id field of an object? Select the one correct answer. a. id field is not mandatory b. The field length is customizable c. This depends on the version of Salesforce d. 18 2.Name the prefix used by standard VisualForce markup tags. Select the one correct answer. vf apex c s 3.Which of the following cannot be included in a VisualForce page? Select the one correct answer. Java JavaScript HTML Flash 4.To create a new VisualForce page HelloWorld in development mode, which URL should be appended to server address? Select the one correct answer. /HelloWorld /vf/HelloWorld /apex/HelloWorld /home/HelloWorld 5.What is the maximum size of a VisualForce page? Select the one correct answer. 1 MB 5 MB 15 MB There is no limit on the size of a VisualForce page 6.What is the number of components that can be added to a dashboard? Select the one correct answer. 20 25 50 100 7.Whi