Skip to main content

SF ADM 201 Dumps 4


1. What should be the Advanced filter Conditions to meet the requirement “Find contacts owned by Poo that have a title of CFO, functional role of CFO, or reports to the CFO?
1) Title equals CFO
2) Functional Role equals CFO
3) Reports To equals CFO
4) Contact Owner contains Poo

 A. (1 OR 2 OR 3) AND 4
 B. (4 AND (2 OR 3)) OR 1
 C. (1 OR 2 OR (3 AND 4)
 D. (1 AND (2 OR 3)) OR 4



2. Which feature in SFDC combines a list view and related records into one screen with different frames so that users have all the information they need when interacting with Salesforce.com?

 A. Accounts
 B. Asset
 C. Console
 D.Call Center
 E. Campaign


3. How do you find out that the Approval Process is edited?

 A. Last Modified By Field
 B. Audit trail
 C. History Record on Approval page layout
 D. All of the Above



4. When are the formula fields Re - Calculated?

 A. Every 15 minutes
 B. Every time they are seen
 C. After every DML Operation
 D. Admin can set the time of Refresh


5. Which one is the following is a salesforce.com definition for a Lead?

 A. Any person, organization or company that may be interested in your products and services, not yet customers
 B. An organization, individual or company involved with your business such as customers, competitors and partners
 C. Any potential revenue-generating event i.e. “sales deal”
 D. Any individual or influencer associated with an account



6. How many ranges can be defined in the case of a Conditional Highlighting?

 A. 2
 B. 3
 C. 4
 D. 5


7. Auto Response rules work on which objects?

 A. Leads and Cases
 B. Leads and Accounts
 C. Accounts and Opportunity
 D. Account and Cases


8. If you delete an email from a case and then delete the case, you will not be able to retrieve the deleted email from the Recycle Bin

 A. True
 B. False


9. On which OWD sharing defaults the Sharing Rules can’t be defined?

 A. OWD is Private
 B. OWD is Public Read Only
 C. OWD is Public Read Write
 D.Sharing rules can be created on any of the above


10. Running User concept in Dashboard allows users to view Data which normally they can not view?

 A. True
 B. False



Answers :

1. a  |  2. c  |  3 .d  |  4. b  |  5. a  |  6. b  | 7. a  |  8. a  |   9. c  |  10. a 


Comments

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. For latest and exact exam question Adm-301 ontact us at completeexamcollection@gmail.com. Refer our blog for more details http://completeexamcollection.blogspot.in/

    ReplyDelete
  4. Latest PDF dumps for this exam are available with km.krishnamohan25@gmail.com. Those who need the dumps can contact me or ping me in gtalk directly.Below is the blog lists the various salesforce exam dumps

    http://salesforcesamples.blogspot.in/

    ReplyDelete
  5. Hi Krishna can u share the latest ADM 201 questions to raghu808@gmail.com email id.

    ReplyDelete
  6. For latest Salesforce certification dumps in PDF format contact us at completeexamcollection@gmail.com. Refer our blog for more details http://completeexamcollection.blogspot.in/2015/04/salesforce-certification-dumps.html

    ReplyDelete
  7. For all the latest and updated winter'16 dumps of all the Salesforce exams please contact us at srinivas.sfdc@outlook.com

    ReplyDelete
  8. For SalesForce certification latest and exact exam questions contact us at completeexamcollection@gmail.com.
    Refer our blog for more details http://completeexamcollection.blogspot.in/2015/04/salesforce-certification-dumps.html

    ReplyDelete
  9. Hi Guys,

    I have following latest Summer18 dumps reach me at ramankrishna.k@gmail.com

    Admin
    Advanced admin
    Platform Developer 1
    Platform Developer 2
    SalesCloud
    ServiceCloud,CPQ Specilist
    Salesforce Certified Data Architecture and Management Designer
    Salesforce Certified integration architecture designer
    Salesforce Identity and access management

    Regards,
    Rama

    ReplyDelete
  10. All Latest & Updated IT Certifications Dumps are available(Salesforce,Oracle,IBM,Microsoft,VMware etc)
    in PDF format.
    For details Please Contact : Shroffcertdumps@gmail.com

    ReplyDelete
  11. For latest and updated Salesforce certification exam dumps contact us at completeexamcollection@gmail.com. Refer our blog for more details https://completeexamcollection.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

SF ADM 201 Dumps 5

1. Unmanaged packages do not include locked components but can be upgraded?
 A. True  B. False

2. What of the following statements is True?
 A. Tasks allow you to track the specific actions you plan to perform or have performed; Email Alerts cannot track specific actions  B. Email Alerts allow you to track the specific actions you plan to perform or have performed, Tasks cannot track specific actions  C. Email Alerts and Tasks allow you to track the specific actions you plan to perform or have performed  D. Email Alerts and Tasks cannot track the specific actions you plan to perform or have performed

3. The opportunities fields of the campaign statistics section on a campaign detail page will only be populated for the campaign designated as the primary campaign source?
 A. True  B. False

4. Is it possible to have Sidebar search enabled with Global Search?
 A. Yes  B. No

5. Which of the following is true about Page layouts?
 A. Control the layout and organization of detail and edit p…

SF ADM 201 Dumps 2

1. What is the significance of Primary Master – Detail Relationship in a Junction Object?
 A. Look and Feel is inherited from Primary Master Object  B. Record Ownership is inherited from Primary Master Object  C. No such Significance D. Both A & B

2. Which of the following is not an available function in the Formula Fields?
 A. HyperLink  B. Substitute  C. RPad D. Vlookup

3. How many fields can be enabled for tracking on a custom Object?
A. 10  B. 20  C. 30  D. 40  E. None of the Above

4. Which of the following is not a valid business process in Salesforce.com?
 A. Sales Processes  B. Marketing Process  C. Lead Processes  D. Support Processes  E. Solution Processes

5. How many Custom Summary Formula Fields are allowed on a single Report?
 A. 5  B. 10  C. 15

6. Queues cannot be created on which Object in salesforce.com?
 A. Lead  B. Case  C. Account  D. Custom Object

7. Can the User Records be permanently deleted from the Salesforce.com?
 A. Yes  B. No  C. Depends on Pr…