Skip to main content

SF Dev 401 Dumps 11


1. Which of the following are tracked in the debug Logs?

 A. Workflow rules
 B. Assignment rules
 C. Approval processes
 D. Validation rules
 E. All of the above


2. Which of the following Object is included in the Territory management?

 A. Lead
 B. Opportunity
 C. Activity
 D. All of the above


3.Combination chart can not be made for which type of Reports?

 A. Tabular Reprts
 B. Summary Reports
 C. Matrix Reports
 D. None of the Above


4. With combination charts, you can:

 A. Add a line to an existing line, vertical column, grouped vertical column, or stacked vertical column chart
 B. Add a cumulative line to an existing line cumulative chart
 C. Add up to three columns to a vertical column chart
 D. Add up to three bars to a horizontal bar chart
 E. All of the Above


5. _________ data is exposed in the application cache, which enables efficient access without the cost of repeated queries to the database.

 A. Object
 B. Custom Setting
 C. Apex
 D. Junction Object
 E. Change Set


6. if your test calls another class or causes a trigger to execute, that Apex is included in the total amount used for calculating the percentage of code covered.


 A. True
 B. False


7. Territory management only affects accounts and the standard objects that have a master-detail relationship to accounts.

 A. True
 B. False


8. Territory fields can NOT be created on which of the following objects?

 A. Account
 B. Lead
 C. Opportunity
 D. User


9.  Which of the following can be used for a Forecast Date?

 A. Opportunity Close Date
 B. Product Date
 C. Schedule Date
 D. All of the Above


10. Use the _______ picklist to categorize your products.

 A. PriceBook
 B. Product Family
 C. Category
 D. Opportunity



Answers :

1.  e  |  2. b  |  3. a  |  4. e  |  5. b  |  6. a  |  7. a   |  8. b  |  9. d   |  10. b


Comments

  1. For latest Salesforce certification dumps in PDF format contact us at completeexamcollection@gmail.com. Refer our blog for more details http://completeexamcollection.blogspot.in/2015/04/salesforce-certification-dumps.html

    ReplyDelete
  2. All Latest & Updated IT Certifications Dumps are available(Salesforce,Oracle,IBM,Microsoft,VMware etc)
    in PDF format.
    For details Please Contact : Shroffcertdumps@gmail.com

    ReplyDelete
  3. For latest and updated Salesforce certification exam dumps contact us at completeexamcollection@gmail.com. Refer our blog for more details https://completeexamcollection.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

SF ADM 201 Dumps 5

1. Unmanaged packages do not include locked components but can be upgraded?
 A. True  B. False

2. What of the following statements is True?
 A. Tasks allow you to track the specific actions you plan to perform or have performed; Email Alerts cannot track specific actions  B. Email Alerts allow you to track the specific actions you plan to perform or have performed, Tasks cannot track specific actions  C. Email Alerts and Tasks allow you to track the specific actions you plan to perform or have performed  D. Email Alerts and Tasks cannot track the specific actions you plan to perform or have performed

3. The opportunities fields of the campaign statistics section on a campaign detail page will only be populated for the campaign designated as the primary campaign source?
 A. True  B. False

4. Is it possible to have Sidebar search enabled with Global Search?
 A. Yes  B. No

5. Which of the following is true about Page layouts?
 A. Control the layout and organization of detail and edit p…

SF ADM 201 Dumps 2

1. What is the significance of Primary Master – Detail Relationship in a Junction Object?
 A. Look and Feel is inherited from Primary Master Object  B. Record Ownership is inherited from Primary Master Object  C. No such Significance D. Both A & B

2. Which of the following is not an available function in the Formula Fields?
 A. HyperLink  B. Substitute  C. RPad D. Vlookup

3. How many fields can be enabled for tracking on a custom Object?
A. 10  B. 20  C. 30  D. 40  E. None of the Above

4. Which of the following is not a valid business process in Salesforce.com?
 A. Sales Processes  B. Marketing Process  C. Lead Processes  D. Support Processes  E. Solution Processes

5. How many Custom Summary Formula Fields are allowed on a single Report?
 A. 5  B. 10  C. 15

6. Queues cannot be created on which Object in salesforce.com?
 A. Lead  B. Case  C. Account  D. Custom Object

7. Can the User Records be permanently deleted from the Salesforce.com?
 A. Yes  B. No  C. Depends on Pr…