Skip to main content

SF Dev 401 Dumps 19


1.What is not possible with User object page layout

 A. Add a custom button
 B. Add a custom Link
 C. Add a custom Field
 D. Add an Inline Visual Force Page



2.  Which one does NOT apply to Custom Formula Fields:

 A. Custom Formula Fields can reference other formula fields
 B. Custom Formula Fields can reference standard fields
 C. Custom Formula Fields can reference custom fields
 D. Custom Formula Fields can calculate across objects


3. Automate data load from SFDC at 2:00 AM. How?

 A. Schedule manager of Import Wizard.
 B. CLI of Data Loader
 C. Use Export Scheduler of Data Loader GUI
 D. Use Data Export Service


4. All of the following are allowed when creating an initial submission action for a Workflow Approval process EXCEPT:

 A. Send an email notification
 B. Unlock the record
 C. Create a task
 D. Update a field value


5. Which Custom Object relationship has no effect on security of the related object?

 A. Master-Detail relationship
 B. Lookup relationship
 C. Open relationship
 D. None of the above



6.  Which of the following can NOT be used to customize your Home Page?

 A. Company logo (Image)
 B. Dashboard Snapshot
 C. Custom Links
 D. Custom Formula Field


7. When would a developer not use upsert and external IDs?

 A. To integrate with an external system
 B. To load related records without knowing Salesforce record IDs
 C. To migrate customizations from sandbox to production
 D. All of the above


8. Which of the following features is not available in Professional Edition?

 A. Big Deal Alert
 B. Workflow
 C. Account Sharing Rules
 D. Multi-Currency


9.  Custom Formula fields do NOT support which of the following functional expression?

 A. Adding multiple records together
 B. If/then/else conditional statements
 C. Clickable image buttons
 D. Combine text strings together


10. Within a custom recruiting application, Universal Containers uses a custom Position object to track positions. Positions expire 90 days after they have been approved. A Workflow Rule is in place to send an email to the hiring manager listed on a position 15 days before the expiration date. What will happen if the expiration date of a position is extended by 30 days?

 A. An email will be sent 15 days before the original expiration date
 B. An email will be sent 15 days before the updated expiration date
 C. An email will be sent on the original expiration date
 D. An email will not be sent


11. Which of the following does a Profile control?

 A. Username and Password
 B. Role level access
 C. Read, Create, Edit, and Delete permissions
 D. Sharing rules


Answers :


1. a  |  2.  d  |  3.  b  |  4. b  |  5. b  |  6. d  |  7. c  |  8.  b  |  9.  a  |  10. b  |  11 . c 


Comments

  1. Hi ,

    encrypted text field can be searched in search box ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Encrypted fields are not searchable but they can be included in search results.

      Delete
  2. no , it can not be searched..

    ReplyDelete
  3. Q 7 always stumps me - is it because sandbox to prod never transfers data?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Production and the full sand box will always use the same external i'd . It is only used for the testing purpose after that it is then deployed into prod....

      Delete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. For latest Salesforce certification dumps in PDF format contact us at completeexamcollection@gmail.com. Refer our blog for more details http://completeexamcollection.blogspot.in/2015/04/salesforce-certification-dumps.html

    ReplyDelete
  6. For latest Salesforce certification dumps in PDF format contact us at completeexamcollection@gmail.com. Refer our blog for more details http://completeexamcollection.blogspot.in/2015/04/salesforce-certification-dumps.html

    ReplyDelete
  7. All Latest & Updated IT Certifications Dumps are available(Salesforce,Oracle,IBM,Microsoft,VMware etc)
    in PDF format.
    For details Please Contact : Shroffcertdumps@gmail.com

    ReplyDelete
  8. For latest and updated Salesforce certification exam dumps contact us at completeexamcollection@gmail.com. Refer our blog for more details https://completeexamcollection.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

SF ADM 201 Dumps 5

1. Unmanaged packages do not include locked components but can be upgraded?
 A. True  B. False

2. What of the following statements is True?
 A. Tasks allow you to track the specific actions you plan to perform or have performed; Email Alerts cannot track specific actions  B. Email Alerts allow you to track the specific actions you plan to perform or have performed, Tasks cannot track specific actions  C. Email Alerts and Tasks allow you to track the specific actions you plan to perform or have performed  D. Email Alerts and Tasks cannot track the specific actions you plan to perform or have performed

3. The opportunities fields of the campaign statistics section on a campaign detail page will only be populated for the campaign designated as the primary campaign source?
 A. True  B. False

4. Is it possible to have Sidebar search enabled with Global Search?
 A. Yes  B. No

5. Which of the following is true about Page layouts?
 A. Control the layout and organization of detail and edit p…

SF ADM 201 Dumps 2

1. What is the significance of Primary Master – Detail Relationship in a Junction Object?
 A. Look and Feel is inherited from Primary Master Object  B. Record Ownership is inherited from Primary Master Object  C. No such Significance D. Both A & B

2. Which of the following is not an available function in the Formula Fields?
 A. HyperLink  B. Substitute  C. RPad D. Vlookup

3. How many fields can be enabled for tracking on a custom Object?
A. 10  B. 20  C. 30  D. 40  E. None of the Above

4. Which of the following is not a valid business process in Salesforce.com?
 A. Sales Processes  B. Marketing Process  C. Lead Processes  D. Support Processes  E. Solution Processes

5. How many Custom Summary Formula Fields are allowed on a single Report?
 A. 5  B. 10  C. 15

6. Queues cannot be created on which Object in salesforce.com?
 A. Lead  B. Case  C. Account  D. Custom Object

7. Can the User Records be permanently deleted from the Salesforce.com?
 A. Yes  B. No  C. Depends on Pr…