Skip to main content

SF dev 401 Dumps 5



1. Folders are used in Salesforce.com to store?

A. Reports, Dashboards, Documents and Email templates
B. Reports, Dashboards and Documents
C. Dashboards, Documents and Email templates
D. Reports and Dashboards



2.Which feature is used to Report on Historical Data?

A. Reports 
B. Dashboards 
C. Analytical Snapshot 
D. Mobile Lite 
E. Entitlements 



3.When you delete an analytic snapshot, the source report and target object are also deleted?

A. True 
B. False 



4.Which functionality cannot be achieved by final rejection action in an Approval Process?

A. Change the status of a field to “Rejected”
B. Send an email notification 
C. Unlock the record 
D. Delete the Record 



5.What happens when 2 records have same external Id during an Upsert operation?

A. Both Records are updated
B. First Record gets updated; Error is thrown for Second Record 
C. First Record gets updated; Second record gets created 
D. Error is reported 



6.Which of the following can not be done via Workflow?

A. Create a Task
B. Create an Event
C. Create an Email Alert
D. Create an Outbound Message



7.Which of the following is not a correct statement?

A. Tags can be enabled by enabling Tags permission for the Organization
B. Tags can be enabled by enabling Tags permission for the Profiles
C. Tags can be added on the Records
D. Tags can be accessed from the Sidebar component



8.Encrypted fields are editable regardless of whether the user has the “View Encrypted Data” permission.

A. True
B. False



9. Which of the following can not be translated via Translation Workbench?

A. Custom Report Type
B. Standard Field Help
C. Validation Error Message
D. Report Name



10.Roll Up Summary fields work in which kind of relationship?

A. Many to Many Relationship
B. One to One Relationship
C. Master - Detail Relationship
D. Lookup Relationship


Answers :


1. a  |  2. c  |  3. b  |  4. d  |  5. d  |  6. b  |  7. b  | 8. a  |  9. d  | 10. c





Comments

  1. I think 5 is wrong...this is what I see in Salesforce documentation:

    "You can have multiple records with the same external ID (though it is not reccomended, as it will defeat the purpose of the external id)"

    This implies that unless you specify the external id as a unique id you should be able to upsert both records

    ReplyDelete
    Replies
    1. The answer to 5 is (d) and it is right. Error will be reported on trying to do an Upsert. This is from the official salesforce.com training:

      "When batch updating multiple records where the external ID is the same for two or more records in your batch call, those records will be marked as errors in the UpsertResult file. The records will be neither created or updated."

      Delete
    2. @Sarah K-
      "This implies that unless you specify the external id as a unique id you should be able to upsert both records"

      Y wud u have External IDs not unique?

      Delete
  2. Hi,

    When I read the Force.com Platform Fundamentals book(version 6), saying that the workflow can do field update, email alert, outbound message and tasks. Can anyone tells me what is the correct answer for question 6?

    Thank you

    ReplyDelete
  3. @Kai, Events cant be created as an resulting action in Workflows.

    ReplyDelete
  4. Hi,

    I have doubt about question number 8. is it true?

    ReplyDelete
  5. Hi,

    I have doubt about question number 8. is it true?

    ReplyDelete
  6. For latest Salesforce certification dumps in PDF format contact us at completeexamcollection@gmail.com. Refer our blog for more details http://completeexamcollection.blogspot.in/2015/04/salesforce-certification-dumps.html

    ReplyDelete
  7. For latest and updated Salesforce certification exam dumps contact us at completeexamcollection@gmail.com. Refer our blog for more details https://completeexamcollection.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

SF ADM 201 Dumps 5

1. Unmanaged packages do not include locked components but can be upgraded?
 A. True  B. False

2. What of the following statements is True?
 A. Tasks allow you to track the specific actions you plan to perform or have performed; Email Alerts cannot track specific actions  B. Email Alerts allow you to track the specific actions you plan to perform or have performed, Tasks cannot track specific actions  C. Email Alerts and Tasks allow you to track the specific actions you plan to perform or have performed  D. Email Alerts and Tasks cannot track the specific actions you plan to perform or have performed

3. The opportunities fields of the campaign statistics section on a campaign detail page will only be populated for the campaign designated as the primary campaign source?
 A. True  B. False

4. Is it possible to have Sidebar search enabled with Global Search?
 A. Yes  B. No

5. Which of the following is true about Page layouts?
 A. Control the layout and organization of detail and edit p…

SF ADM 201 Dumps 2

1. What is the significance of Primary Master – Detail Relationship in a Junction Object?
 A. Look and Feel is inherited from Primary Master Object  B. Record Ownership is inherited from Primary Master Object  C. No such Significance D. Both A & B

2. Which of the following is not an available function in the Formula Fields?
 A. HyperLink  B. Substitute  C. RPad D. Vlookup

3. How many fields can be enabled for tracking on a custom Object?
A. 10  B. 20  C. 30  D. 40  E. None of the Above

4. Which of the following is not a valid business process in Salesforce.com?
 A. Sales Processes  B. Marketing Process  C. Lead Processes  D. Support Processes  E. Solution Processes

5. How many Custom Summary Formula Fields are allowed on a single Report?
 A. 5  B. 10  C. 15

6. Queues cannot be created on which Object in salesforce.com?
 A. Lead  B. Case  C. Account  D. Custom Object

7. Can the User Records be permanently deleted from the Salesforce.com?
 A. Yes  B. No  C. Depends on Pr…